tradimento

humanumgenus (52 minuti fa) Spam Segnalato come spam [tradhti!] REAL Satanists: ata janë bankierë hebrej, “shkolluar”, të huaj kanë krijuar në laborator: Natyrisht, të huajt nuk kanë shpirt dhe frymë, për kontrollin e njerëzve. Gjeneralët e Forcave Ajrore: Amerika, Franca dhe Izraeli janë të përfshirë direkt dhe nuk përgjigjen për qeveritë e tyre, por për një strukturë të fshehtë e … Continua a leggere